fredag, januari 19, 2007

Betty mot nya höjder

Vad har hänt med dialogen i Ugly Betty? I senaste avsnittet har plötsligt alla - inte minst Daniel (som i tidigare avsnitt ärligt talat varit lite halvseg) - plötsligt laugh-out-loud-roliga oneliners, finslipad timing och käftslängnings-sessioner som man snarare skulle vänta sig av ett Scrubs-avsnitt. Hjärnan bakom den dramatiska förbättringen får förmodas vara Jo Martino - en manusförfattare som inte skrivit för Ugly Betty innan och vars imdb-CV är rejält mager, men som förhoppningsvis kommer att göra mer väsen av sig framöver.

Hur som helst är det här precis vad Ugly Betty behöver: vass och skön dialog som en gång för alla kan få serien att hoppa från halvtrivsam slöunderhållning över till absolut klassiker-fållan. Would it be really childish of me to high five you right now?

Etiketter: , ,

1 Comments:

Blogger Marta Axner said...

Det är verkligen bara att instämma! Förutom hur de snyggt räddat tillbaka Betty till Mode efter att ha lagt upp för en avslutning förra säsongen så håller jag med om att Daniel bara växer. jag gillar också verkligen hur Bettys och Daniels relation utvecklas, det är inte så vanligt med en så dynamisk relationsutveckling som inte är ett love interest (för det tror jag inte att det ska bli, faktiskt). Sweet.

2:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home